En vit skåpbil.

Om oss på R. Ahlgrens Bygg

Om oss

Din byggfirma på Gotland

R.Ahlgrens Bygg startades 2010, och drivs av Rolf Ahlgren. Rolf har varit verksam inom byggbranschen i 10 år. Karriären inom byggbranschen påbörjades på Romateatern när Rolf byggde scenografin som anställd hos Nordfisk Byggservice. Sedan dess har vi hos Ahlgrens bygg byggt våra erfarenheter och kompetenser med olika byggprojekt som vi har åtagit oss genom åren i strävan att bli ditt självklara val av byggfirma på Gotland. Vi bygger inte bara altaner, utan vi utför all slags byggservice i och utanför ditt hem.

Du kan kontakta oss för att få professionell hjälp. Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende för att kunna ge dig den bästa servicen.

ett trätak på ett hus.

Renovering

Inspiration, tips och råd

Har du ett kök som börjar bli slitet? Kanske är din budget inte tillräcklig för ett helt nytt kök? En ytskiktsrenovering av ditt kök kan vara tillräckligt! Vi hjälper dig med inspiration, tips och råd i form av planering för att köket ska passa era behov.

R.Ahlgrens Bygg erbjuder även fönsterrenovering - vilket är viktigt annars kan de till slut bli i så dåligt skick att de måste bytas ut. Att renovera fönster är nödvändigt för både utseendet och funktionen.

En ny altan.